WordPress specialist

20 tot 40 uur / Doetinchem

Hi, wij zijn Roy, Sanne, Floor, Dirk, Jadrike, Oliver en Manon, sommige zijn freelancers maar onderdeel van het team RSM Solutions. Wij werken samen voor toffe opdrachtgevers, maken toffe content,  draaien mooie campagnes, leren ontzettend veel maar… We komen keihard handen tekort!

Daarom zoeken we een WordPress Specialist ( a.k.a. HELD ) die RSM solutions komt versterken. 

THE JOB

Heb je een passie voor het maken van websites en wil je graag werken in een gezellig en groeiende onderneming? Dan hebben wij een uitdagende, gevarieerde baan voor jou. We zijn op zoek naar een creatieve Webdesigner/Wordpress specialist die ons team komt versterken. Binnen het jonge, gemotiveerde team, ontwikkel je de websites (en ander grafisch ontwerp) voor onze klanten. Je weet de wensen van onze klanten te vertalen in professionele designs en deze om te zetten naar werkende responsive WordPress websites.

Een aantal werkzaamheden waarmee jij jezelf onsterfelijk maakt binnen ons team:

  • Creëren van compleet nieuwe websites of webshops 
  • Websites & webshops optimaliseren 
  • Klanten helpen met de mooiste maatwerk oplossingen 
  • De websites van onze klanten optimaal vindbaar maken & optimaliseren 

Ben jij de creatieve webdesigner die zich graag inzet voor verschillende klanten en projecten binnen het bedrijf?  Je hebt een HBO werk- en denkniveau en uitgebreide kennis van WordPress en Adobe software. Ervaring met grafisch werk zoals logo’s en huisstijlen is een mooie bijkomstigheid maar geen pre. Als je ook nog wat van online marketing weet, ben je helemaal een held 😉

Dit ben jij

Onze pitch naar jou!

Deel deze vacature!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Ben je overtuigd? Solliciteer direct!