Videografie.

Inbeelden – Creatie – Actie

Videografie.

Licht – Camera – Actie
Bedrijven die een video inzetten worden opgemerkt en maken indruk. Het is van belang dat uit de beelden van jouw onderneming de juiste sfeer naar voren komt. Het samenspel van bewegend beeld, tekst en muziek spreekt aan, wanneer het verhaal aantrekkelijk is voor de doelgroep. Onze video’s vormen de mooiste visuele basis voor je advertenties, presentaties, bedrijfsvideo, blogs, campagnes en producten.

Triggeren en overtuigen met filmbeelden

Mensen hebben voorkeur voor bewegende beelden, dat zit in onze natuur. Videografie valt direct op wanneer jij een website bezoekt. Ook al is er geen intentie om de film te bekijken, de eerste drie seconden zijn wel gezien. Juist die drie seconden zijn belangrijk om toch de aandacht te trekken van jouw klanten. Door de juiste sfeer en sensatie vast te leggen op beeld kunnen wij jouw imago creëren.

Hoe bedenkt RSM het concept voor de video?.

Wij zijn specialisten in ontzorgen 

Onze videograaf schrijft vooraf een script, zo bepalen we samen met jou of dit overeen komt met de boodschap die jij naar buiten wil brengen. Hierbij wordt er ter aanvulling vaak een storyboard gemaakt waarop foto’s te zien zijn met ideeën voor shots.
Krijg je na het zien en horen van dit concept een enthousiast gevoel? Dan komt onze videograaf in actie.