Schermafbeelding 2020-03-16 om 14.08.06
Roy Smulders

Roy Smulders

Beginbaas bij RSM Solutions

Video bellen via jouw eigen website!

Eén van de beste manieren om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, is om reizen en contact te vermijden. Om dat voor bedrijven en klanten beter mogelijk te maken helpt RSM solutions  jouw bedrijf  tijdens het coronavirus, zodat je jouw klanten vanuit huis of kantoor kan bedienen via videochat. 

Heeft jouw bedrijf een WordPress website? Dan willen wij jou graag helpen in deze lastige periode. We hebben een plugin gevonden wat het mogelijk maakt om te kunnen chatten, video bellen en online afspraken in te plannen voor een eventuele video chat. 

Wat doet de plugin? 
Door de installatie van de WordPress Plugin krijg je een Pop-Up melding in jouw website. Klanten hebben de optie hierop te klikken waardoor er een chat naar voren komt. 

              

Klanten hebben hierin dus de mogelijkheid te chatten met jouw bedrijf. In het Dashboard van de Plugin krijg je een melding waardoor er direct contact met de klant is. Vervolgens is er de optie om videobellen te gebruiken. Dit kan voor de klant gewoon via de telefoon, maar uiteraard ook via de laptop! Hiervoor is wel een Camera of webcam nodig uiteraard.  

Er kunnen ook afspraken ingepland worden via deze chat plugin. De klant kan hierin een tijd en datum aangeven wanneer ze contact willen hebben met jouw bedrijf. Deze is later ook aan te passen naar eigen wensen. 

Wat zijn de voordelen?
✅ Het kan vanaf elke locatie , dus ook vanuit huis ( alles is online ) 
✅ klanten hoeven geen software te installeren 
✅ Extra service naar jouw klanten

Deze plugin biedt service zonder fysiek in contact te komen! Wat natuurlijk erg belangrijk is op dit moment.  Zo bied je de mogelijkheid om jouw klanten of leads toch te woord te staan  met een persoonlijk touch. 

Mocht je interesse hebben in deze functionaliteit ? Neem gerust contact op met ons. Wij helpen jou graag met het installeren van deze optie. Ook wij gebruiken vanaf nu Videochat om jou van dienst te kunnen zijn! 

Deel dit bericht

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email