1
Roy Smulders

Roy Smulders

Beginbaas bij RSM Solutions

Tropisch Groen

Verandering is in de meeste gevallen goed en zo ook voor de eigenaar van Tropisch Groen. Want dit bedrijf was echt toe aan iets anders, namelijk een gloednieuwe webshop. Ze zijn er dan ook in vele opzichten op vooruit gegaan. Hun blij en wij ook, want we zijn erg trots op het resultaat!

Jaren geleden mochten wij ook al aan de slag voor Tropisch Groen. De website die we in elkaar gezet hebben was toen erg mooi. Maar tijden veranderen, ook online. Websites blijven veranderen en vernieuwen. Er komen steeds meer mogelijkheden bij, waar iedereen, zo ook concurrenten, gebruik van maakt.

Daarom hebben we samen met Tropisch Groen besloten om de boel helemaal om te gooien en een prachtige webshop gemaakt die helemaal past bij 2020. Een leuke opdracht!

Van website naar shop

Tropisch Groen heeft jarenlang een website gehad. Het was een portfolio voor het bedrijf. Hierop waren alle exotische planten en bomen te vinden die zij in hun assortiment hebben. Naast de website heeft het bedrijf ook verschillende social media kanalen. De eigenaar van dit bedrijf liep al heel lang tegen één ding aan. Van alle kanten kwamen namelijk orders binnen. Mensen berichtte Tropisch Groen via Facebook, de website, mail en Instagram. Als we dit horen begrijpen we dat de eigenaar gek werd. Zo ben je al heel gauw het overzicht kwijt!

Hier wisten wij wel wat aan te doen. De website moest toch een nieuw jasje krijgen, waarom dan niet gelijk een webshop ervan maken? Zo kan de klant via de webshop bomen of planten bestellen of een offerte aanvragen.

De planten in het echt bekijken? Dat kan gewoon nog! Persoonlijk contact blijft belangrijk en daarom is er altijd nog de mogelijkheid om een afspraak te maken met het bedrijf. Daarnaast wil je deze prachtige bomen in het echt zien. Ze zijn namelijk erg bijzonder!

Ondertussen nieuwsgierig geworden naar het eindresultaat? Neem snel een kijkje! https://tropischgroen.nl/

Veel werk

Als je dit leest kan ik mij best voorstellen dat je denkt ‘poeh, wat een werk allemaal’. Want naast het bijhouden van de producten op de webshop is het ook belangrijk om je social media kanalen bij te houden. Vergeet ook zeker niet te adverteren om meer conversies te krijgen! Bij deze dingen komt RSM solutions om de hoek.

Contact

Net zoals hier bij Tropisch Groen, denken we ook graag met jouw bedrijf mee. Dus wil je jouw producten ook graag online gaan verkopen? Neem dan contact met ons op. Mocht je al een webshop hebben en hier meer voor willen adverteren, dan zit je bij ons ook goed! Onze expertise in social media marketing komt hier goed van pas. Wij zorgen namelijk dat jouw product of dienst op de juiste wijze bij jouw doelgroep komt.

Nog steeds twijfels? Bel of mail gerust. Wie weet kunnen we elkaar helpen.

Deel dit bericht

Wil Je Sparren Over De Mogelijkheden?

Neem Contact Op En We Drinken Snel Een Bakje Koffie (Of Thee). 🙂