Social Media

Marketing & advertising

Bereik jouw doelgroep

WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU BETEKENEN MET SOCIAL MEDIA

Middelen

Wil jij aan de slag met sociale media voor jouw onderneming, maar weet je eigenlijk niet waar je moet beginnen? Of kost het actueel houden van alle sociale media te veel tijd en wil je dit uit handen geven? RSM Solutions schiet te hulp!

Instagram, Facebook, Pinterest, LinkedIn: soms kun je door de bomen het bos niet meer zien. Sociale media zijn prachtige tools om de boodschap van jouw onderneming over te brengen en in contact te staan met jouw doelgroep. Wij helpen je om deze platforms op de juiste manier in te zetten en hier ook resultaat uit te halen. Dit kan onder meer door een vast aantal posts in de week, blogs, vlogs, maar ook door middel van advertising op sociale media.

Advertising

Wij hebben de ervaring en strategie om waardevolle campagnes te realiseren. Wij kunnen zeer accuraat doorrekenen met welke investering we welke resultaten kunnen bereiken. Op die manier bieden we veel duidelijkheid voordat we live gaan met een campagne.

Foto's en video

Contentcreatie

De content wordt toegespitst op de doelgroep, het kanaal en het device van de doelgroep. RSM Solutions werkt samen met een team creatieve zzp’ers. Onder meer een fotograaf, videograaf, tekstschrijver en grafisch vormgever zorgen voor de perfecte content die het verhaal van jouw onderneming vertelt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk voor meer informatie bij contentcreatie.

Facebook
92%
Instagram
89%
Linkedin
95%
YouTube
87%

Realiseer leads naar jouw website

Social media advertenties

Wij hebben de ervaring en strategie om waardevolle campagnes te realiseren. Wij kunnen zeer accuraat doorrekenen met welke investering we welke resultaten kunnen bereiken. Op die manier bieden we veel duidelijkheid voordat we live gaan met een campagne.

Check alle mogelijkheden

Ontzorgen & Advies

Het is jouw verhaal en we denken graag mee hoe we dat samen het beste kunnen vertellen. Zo kan jij focussen op jouw core business, terwijl RSM Solutions voor jou bouwt aan je merk. We leveren voor al onze klanten vakwerk op maat.

Websites & webshops

Wij kunnen jou volledig ontzorgen als het aankomt op het bouwen van een website en/of webshop. We denken mee van A tot Z en kijk hoe we jouw onderneming en visie het beste kunnen vertalen naar een website

Grafische Vormgeving

Kunnen jouw logo en huisstijl wel een opfrisbeurt gebruiken? Of heb je totaal geen idee hoe je jouw onderneming vertaalt naar grafische vormgeving?

Wil Je Sparren Over De Mogelijkheden?

Laten we een bakkie doen