Social media

Social media marketing


Middels social media advertising kun je super gericht je boodschap overbrengen op je doelgroep. Wij hebben de ervaring en strategie om waardevolle campagnes te realiseren. Wil jij jouw doelgroep bereiken en jouw boodschap gerichter overbrengen via je social media kanalen? Kom dan eens een bakje koffie drinken bij ons.


Sparren over de mogelijkheden?

Hoe bepalen we de strategie?


Het social media landschap is zeer divers. We hebben te maken met verschillende media, verschil in demografie per medium en verschil in uitingen. Om die reden is het belangrijk om een goede strategie te formuleren. Wij kunnen zeer accuraat doorrekenen met welke investering we welke resultaten kunnen bereiken. Op die manier bieden we veel duidelijkheid voordat we live gaan met een campagne.


Hoe realiseren we de creatie?

De creatie moet toegespitst worden op de doelgroep, het kanaal en het device van de doelgroep. Wij ontwikkelen creatie in alle mogelijke formats zodat we jullie boodschap zo goed mogelijk kunnen overdragen.


Wat is Facebook adverteren?

Facebook is nog steeds een groot medium met veel bereik. We herkennen dat de doelgroep veroudert en dat jongere mensen de verschuiving maken naar media als Instagram. Toch blijft het engagement op Facebook erg groot en is het een goed medium om je doelen te bereiken.


Wat is LinkedIn advertising?

LinkedIn is het grootste zakelijke netwerk ter wereld. Het platform biedt erg goede targeting mogelijkheden. Je kan doelgroepen bereiken op basis van positie, functie en het bedrijf waarbinnen ze actief zijn. Tevens kan je de doelgroep bereiken middels text-ads en in de story. Verder is het targeten van de in-mail erg sterk wanneer je je boodschap direct onder de aandacht wilt brengen.


Wat is Instagram advertising?

Instagram is het snelstgroeiende kanaal met advertentiemogelijkheden. Begin 2019 was het aantal dagelijkse Nederlandse gebruikers gestegen naar 2,7 miljoen. Dat zijn dus 2,7 miljoen mensen die iedere dag inloggen op Instagram. Met het visuele karakter en het sterke “stories” onderdeel biedt het veel mogelijkheden om goed te communiceren met de doelgroep.


bekijk meer

Wat we doen

Wordpress websites & webshops

Webhosting & domeinnaamregistratie

Website beheer & onderhoud

Office 365 oplossingen

Grafische vormgeving

Google Adwords & Analytics

Social media marketing

Content creatie

Print

Ontzorgen

Offerte aanvragen?