RSM solutions

Van websites tot online marketing


RSM solutions is al meer dan 8 jaar gespecialiseerd in het maken Wordpress websites & webshops.

In 2011 zijn we begonnen met het maken van alleen websites en wat grafische vormgeving. Langzaam kwamen er steeds meer diensten bij, omdat de tijd en de veranderingen met de moderne technieken en mogelijkheden daarom vroegen.

De websites van tegenwoordig zijn in de loop der tijd veranderd van informatie voorziening tot echte visitekaartjes van een bedrijf of instelling.

Er komt ook steeds meer bij een website kijken, zo kijken websitebezoekers bijvoorbeeld bijna niet meer via de computer, maar ook veelal via een tablet of telefoon. De websites moeten juist voor tablets en smartphones geschikt zijn. Zo moet er een duidelijke huisstijl zijn wat een bedrijf herkenbaar maakt. De website is daar wellicht wel het belangrijkste onderdeel van geworden. Maar moet er ook zeker worden nagedacht over hoe je jouw doelgroep kan en wil bereiken. Wat verkoop je of wat zijn je diensten en welke kanalen zet je in om mensen naar jouw website te lokken? RSM solutions heeft zich hierin in de afgelopen jaren weten te specialiseren. Er zijn ongelofelijk veel mogelijkheden tegenwoordig om jouw doelgroep te bereiken. De ouderwetse krant en radio reclames werkt een stuk minder goed. Dit wil niet zeggen dat offline marketing helemaal niet meer werkt! Voor een lokale onderneming kan dit juist nog een belangrijk middel zijn.
RSM solutions helpt jouw bedrijf om op de juiste manier te investeren in marketing en reclame. Alles wordt meetbaar, waardoor we ook een duidelijk inzicht krijgen een een bedrijf. Wat gebeurd er online nou eigenlijk precies, en waar komen de meeste klanten vandaan?

Ontzorgen van jouw bedrijf


RSM solutions wil jouw graag helpen! Marketing kost tegenwoordig veel tijd en energie. Er moet content gemaakt worden in de vorm van foto's, video's en teksten(blogjes) om te kunnen delen. De website moet worden geoptimaliseerd, alle sociale media kanalen moeten worden onderhouden met nieuwe wekelijkse content, er moet een nieuwe brochure of huisstijl worden gemaakt etc. Dit is ook enorm veel naast jouw eigen werkzaamheden. Neem gerust contact op met ons, wij gaan samen met je kijken wat RSM solutions voor jouw bedrijf of instelling kan betekenen.

Verhogen van de omzet / leads!


Veel mensen denken bij marketing direct aan kosten maken, en zijn vaak erg voorzichtig met het maken van deze kosten. Wat krijg ik hiervoor terug en verhoog ik mijn omzet eigenlijk wel? RSM solutions probeert hierin meer zekerheid te geven. Wij gaan analyseren wat er gebeurd online en wat beter kan. Wij maken daarna samen met jou een plan van aanpak en planning. Met de juiste inzichten kunnen wij heel doelgericht adverteren op bijvoorbeeld Facebook en Instagram. Hierdoor garanderen wij meer conversie op jouw website of webshop. De regel is dat tussen de één & vijf procent zal moeten kopen of contact op moet nemen van de totale website bezoekers. Met de juiste doelgroep voor jouw branche kunnen wij dit samen gaan realiseren.

Een greep uit onze klanten

Offerte aanvragen?