023_DSA0554-1024x684
Roy Smulders

Roy Smulders

Beginbaas bij RSM Solutions

MijN Zorgmanager

Mijn Zorgmanager. Dat is het bedrijf waar wij afgelopen weken druk mee bezig zijn geweest. Misschien zegt de naam je nog niks, maar dit is het bedrijf van Maartje Nijman en zij heeft sinds kort een eigen onderneming. Een stoere keuze van haar en wij mochten hierbij helpen.

Waar begin je als je een eigen onderneming hebt? Er komt namelijk veel bij kijken. Misschien wel meer dan van tevoren gedacht. Zo moet er een naam, logo, huisstijl elementen en uiteindelijk een website bedacht en gemaakt worden. Je wilt namelijk wel herkend worden en online vindbaar zijn!

Een geschikte naam

Allereerst is er gekeken naar de naam. Hier was Maartje al snel uit. Samen met haar gezin heeft ze een toffe naam bedacht die bij haar en de onderneming past. Voor als je het nog niet gezien hebt: de M en N staan in hoofdletters, omdat dit haar initialen zijn. Leuk, hé!

En daarna? Het logo. Een mooi design ontwerpen dat past bij MijN zorgmanager. Dat was nog een uitdaging. Eén ding wisten we al: in het logo moesten de kleuren blauw en goud terugkomen. Dit zijn kleuren die Maartje erg aanspreekt en goed bij haar passen. Na een aantal ontwerpen (3 á 4) moesten we kiezen welke het werd. Over ons laatste ontwerp was Maartje het meeste enthousiast, en wij ook.

Achter de schermen

Terwijl wij Maartje op de hoogte hielden van onze verschillende ontwerpen voor het logo, waren wij ook al begonnen met een opzet voor een WordPress website. Het is een leuke opdracht, waardoor we het lastig vonden om te wachten met een begin aan de website. Dus… toen de pagina’s erin stonden en het design er was, was het wel erg kaal en saai. Hier moest nog iets belangrijks aan toegevoegd worden, namelijk: beeld en tekst.  Zonder goede beelden en een geschikte tekst is een website geen goede website.

Daar kwamen onze fantastische ZZP’ers aan te pas. We hebben onze fotograaf en tekstschrijfster ingeschakeld om iets moois neer te zetten. Er kwamen interviews en er werd een fotosessie ingepland. Toen dit allemaal gerealiseerd was, konden we de website echt afmaken!

Neem een kijkje op de website en oordeel zelf: www.mijn-zorgmanager.nl

Wij zijn er trots op!

Contact

Vind jij ook dat je website vernieuwd moet worden? Of ben je, net zoals Maartje, net begonnen met een eigen onderneming? Dan helpen wij graag om een gave website neer te zetten. Al voorzien van website? Ook voor het creëren van een online marketingstrategie, contentcreatie en drukwerk kun je bij RSM solutions terecht. Laat je ontzorgen! Dan tillen we jouw bedrijf of onderneming naar een hoger level!

 

Deel dit bericht