Marketing Topper

32 tot 40 uur / Doetinchem

Hi! Wij zijn Roy, Wout, Leonie, Christine, Dirk, Oliver en Manon van RSM Solutions, een allround marketingbureau in Doetinchem. Samen nemen we de marketing uit handen van zo’n 20 opdrachtgevers, zodat zij zich kunnen focussen op wat zij het liefste doen: ondernemen. En wat wij het liefste doen? Toffe content creëren, websites en webshops bouwen, pakkende advertenties maken en mooie campagnes draaien!

Maar… We zoeken nog iemand die alles in goede banen kan leiden. Ben jij de marketing topper die RSM solutions komt versterken?

THE JOB

Als marketing topper bij RSM Solutions werk je elke dag voor verschillende opdrachtgevers. Jij weet dat sterke content het verschil maakt
tussen alleen gezien worden, of écht opvallen. De ene dag lanceer je een creatieve advertentiecampagne, om meer verkoop te realiseren voor een autodealer. De andere dag maak je een aantal in het oog springende social media-posts voor een vloerenbedrijf. Tussendoor check je hoe de webshop van een watersportwinkel loopt.

Een aantal werkzaamheden waarmee jij jezelf onsterfelijk maakt binnen ons team:

  • Je bedenkt strategische marketingcampagnes op social media en Google, samen met onze andere creatievelingen
  • Je analyseert de resultaten en weet wanneer je moet bijsturen
  • Je wordt onze expert op het gebied van Google Ads en Google Shopping
  • Je ontwerpt grafische content met Adobe Photoshop, llustrator en InDesign
  • Jij bewaakt het overzicht met behulp van ons CRM-systeem

Kortom, jij bent een echte alleskunner op het gebied van marketing. Samen zorgen we voor indrukwekkende storytelling en brengen we de doelgroepen van onze opdrachtgevers in beweging.

Dit ben jij:

Ken jij alle mogelijkheden van Instagram Story’s, ben je als eerste op de hoogte van de nieuwste functie van LinkedIn en houd je de ontwikkelingen van Facebook bij? Ben je bekend met programma’s zoals WordPress en Mailchimp? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze pitch naar jou!

Je komt terecht in een jong en enthousiast team. We zijn allemaal leergierig, creatief, proactief en niet bang voor verantwoordelijkheden. Verder vragen wij gewoon om hulp als we ergens niet uitkomen, fijn als jij dat ook doet. We zeggen geen nee tegen een borrel op vrijdag en we zijn benieuwd of jij een topscore kunt halen op ons dartbord! Daarbovenop bieden we jou:

Zie jij jezelf wel bij ons werken? Solliciteer via onderstaand formulier, of neem contact met ons op via info@rsmsolutions.nl. Bellen kan natuurlijk ook,  via 0314 782 222. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt!

Deel deze vacature!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Ben je overtuigd? Solliciteer direct!