Marketing strateeg.

Vacature

Marketing strateeg.

Vacature
Als marketing topper bij RSM Solutions werk je elke dag voor verschillende opdrachtgevers. Jij weet dat sterke content het verschil maakt tussen alleen gezien worden, of écht opvallen. De ene dag lanceer je een creatieve advertentiecampagne, om meer verkoop te realiseren voor een autodealer. De andere dag maak je een aantal opvallende social media-posts voor een vloerenbedrijf. Tussendoor check je hoe de webshop van een watersportwinkel loopt.

The job

Dit ben jij.

Deel jij graag jouw kennis van marketing en wil je er elke dag nieuwe dingen erbij leren? Maak jij de mooiste Instagram Story’s, ken je alle functies van LinkedIn en houd je de ontwikkelingen van Facebook bij? Ben je bekend met programma’s zoals WordPress en Mailchimp? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Je komt terecht in een jong en enthousiast team. We zijn allemaal leergierig, creatief, proactief en niet bang voor verantwoordelijkheden. Verder vragen wij gewoon om hulp als we ergens niet uitkomen, fijn als jij dat ook doet. We zeggen geen nee tegen een borrel op vrijdag en we zijn benieuwd of jij een topscore kunt halen op ons dartbord! Daarbovenop bieden we jou: