Google Ads, SEO/SEA & Analytics.

Google Ads, Google Analytics en SEO en SEA: wij weten deze doeltreffende online marketinginstrumenten op de juiste manier in te zetten voor jouw onderneming! Online adverteren kan voor fantastische resultaten zorgen. We hebben al vele marketingcampagnes gedraaid en we kunnen dit ook voor jou uit handen nemen. Ben je als ondernemer rondom Doetinchem gevestigd? Dat maakt het contact heel makkelijk, dan kunnen we snel bij elkaar op kantoor langskomen. Maar ook bedrijven buiten de Achterhoek zijn van harte welkom bij ons

Wat kun je doen met Google Ads & Google Analytics?.

Via Google Analytics kun je al jouw websitegegevens inzien. Welke pagina’s worden bijvoorbeeld het meest bekeken? Hoelang blijven mensen gemiddeld op jouw website en op welke links wordt wel en niet geklikt? Op basis van deze data kunnen wij de scherpste advertenties maken via Google Ads. Dat biedt talloze mogelijkheden. We kunnen bijvoorbeeld verschillende advertenties gericht op specifieke doelgroepen maken.

SEO en SEA: wat is dat eigenlijk?.

SEO en SEA draaien allebei om de zoekresultaten op Google of op andere zoekmachines. SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel: zoekmachine-optimalisatie. In Jip en Janneke-taal uitgelegd: wij proberen jouw website zo hoog mogelijk op Google te laten verschijnen, wanneer mensen op voor jou relevante zoektermen zoeken. Dat doen we onder andere door speciale SEO- teksten voor jouw website te schrijven. Je kunt ook betaald bovenaan in Google verschijnen, door op bepaalde zoekwoorden te adverteren: dat noemen we Search Engine Advertising.

Start jouw project