031_DSB3735
Roy Smulders

Roy Smulders

Beginbaas bij RSM Solutions

Fastfloor Doetinchem

Ontzorgen. Dat is de term waarvan ik hoop dat die bij mensen blijft hangen als ze aan mij en RSM Solutions denken. Afgelopen week was ik op bezoek bij Fastfloor in Doetinchem. Een van Nederlands grootste spelers op de internationale vloerenmarkt met klanten als Amazon, IKEA, Decathlon, Scania, Lidl en LEGO.

Grote kans dat je nu denkt: ‘Huh, ik ken dit bedrijf helemaal niet’, of: ‘Ik wist helemaal niet dat Fastfloor dit in huis had’. Helemaal niet gek, want door de grote klanten van dit Achterhoekse vloerenbedrijf, staat de agenda van eigenaar Jeroen Veenhuis altijd bomvol. Bomvol zaken die om zijn core business draaien: het verkopen van vloeren. Gevolg? Een gedateerde website en geen online marketingstrategie. Daar komt RSM Solutions om de hoek! Ik zorg er namelijk voor dat Fastfloor een hele verandering ondergaat. Andere huisstijl, nieuwe website… Ervoor zorgen dat Fastfloor er weer tegen aan kan in de toekomst! Het logo van Fastfloor heeft al een hele metamorfose ondergaan.Uitdaging

Alle ondernemers weten dat online marketing tegenwoordig van ongekend groot belang is. Van zo’n groot belang, dat je er eigenlijk niet meer omheen kan. Maar wat is het lastig soms hè? Er zijn zo ontzettend veel verschillende platforms met elk hun eigen spelregels en zo veel verschillende vormen content. Een overzichtelijke website is al lang niet meer voldoende. Klanten worden getriggerd door video’s, podcasts, een mooie Instagrampost, een blog op LinkedIn, een inspirerend Pinterestbord; en dan heb je ook nog Google en online advertenties. Want al heb je al die mooie content, je doelgroep moet het wel kunnen vinden.

Geen paniek

Zinkt de moed je in de schoenen als je dit leest omdat jij dit allemaal niet op orde hebt? Nergens voor nodig! Ik geloof dat we onze tijd moeten steken in de zaken waar we energie van krijgen. En als verkoper van vloeren, snap ik dat dat niet het bijhouden van een Instagramprofiel is. Hier komt RSM Solutions to the rescue.

Ontzorgen
Ik help ondernemers graag door het stukje online marketing volledig uit handen te nemen. Door te ontzorgen. Dat is namelijk mijn core business en waar ik energie van krijg. Wat houdt dit in? Ik denk van A tot Z met je mee. Van logo en huisstijl tot het bouwen van een website, het creëren van een online marketingstrategie en contentcreatie. Ook voor drukwerk kun je bij mij terecht. Van advertenties voor print, visitekaartjes en brochures tot belettering van panden en bedrijfswagens.Content anno 2020
Voor Fastfloor betekent het inschakelen van RSM Solutions onder meer een geheel nieuwe website, een prachtig nieuw logo en een structurele stroom aan content anno 2020. Zo zorgen ik en een team van betrokken zzp’ers onder meer voor inspirerende blogs, nemen we al vloggend een kijkje bij klanten uit zowel de zakelijke als particuliere markt en nemen we de sociale media onder handen (of beter gezegd: starten we dit op). Dit alles draagt, in combinatie met het online adverteren, bij aan het vergroten van de zichtbaarheid van dit prachtige bedrijf.

Contact
Denk jij ook al een tijdje: ‘Ik moet echt wat aan mijn website doen’, ‘Ik moet echt een keer beginnen met Instagram’, of ‘Ik moet echt meer klanten werven’, neem dan contact met mij op. Laten we samen kijken welke strategie het beste past bij jouw bedrijf, merk en visie. En zoals het ons Achterhoekers betaamt: geen zorgen, het komt allemaal goed. Ik regel het voor je. Met een lach ;-).
En ik ben ervan overtuigd dat over een paar maanden niet alleen grote spelers als Amazon via mond-tot-mondreclame van het bestaan en de capaciteiten van Fastfloor weten, maar dat ook de zakelijke en particuliere markt in Nederland weet dat het een bedrijf is waar wij als regio trots op mogen zijn. ‘Dat is toch dat vloerenbedrijf met klanten van over de hele wereld?’

Dus, coming soon: een gloednieuwe website voor dit succesvolle bedrijf. Bekijk ‘m binnenkort!

Fotoshoot Fastfloor Doetinchem

Deel dit bericht

Wil Je Sparren Over De Mogelijkheden?

Neem Contact Op En We Drinken Snel Een Bakje Koffie (Of Thee). 🙂