ae4t
Roy Smulders

Roy Smulders

Beginbaas bij RSM Solutions

DECOWASH

Achter de schermen gaan de werkzaamheden gewoon door. Zo ook voor DECOWASH. Een bedrijf dat al voor een aantal grote bedrijven heeft mogen werken. Enkele weken geleden hebben wij toffe plannen voor dit bedrijf bedacht én mochten wij deze gaan uitvoeren. Hoe leuk!

DECOWASH heeft een paar maanden geleden een webshop laten bouwen voor de verkoop van hun desinfectiezuilen. Sinds COVID-19 is (hand)hygiëne nog belangrijker dan het al was en daar speelt Decoproject goed op in. Zij hebben namelijk DECOWASH bedacht. Een mobiele desinfectiezuil waarmee handen makkelijk en hygiënisch worden gedesinfecteerd.  

Net niet goed genoeg

Stap voor stap begonnen wij met het uitvoeren van ons plan voor DECOWASH en al snel kwamen we samen tot een besluit: een webshop met meerdere functionaliteiten en een professionelere uitstraling past beter bij het bedrijf. De content kon beter en de website was erg traag. En guess what? Al snel hadden we een gloednieuwe website voor hun klaar staan. Een website die voldoet aan alle eisen en er professioneel uit ziet. Wat wil je nog meer?

Ja, omzet. Dat wil je als ondernemer nog meer. Daar gaan wij ons vanaf nu op focussen. Met name met onze expertise in social media marketing gaan wij ons best doen dit bedrijf nog groter te laten worden dan het al is.

Bekijk het resultaat: www.decowash.com

Zoals we al aangaven zijn wij nog lang niet klaar met DECOWASH. We gaan nog veel meer voor dit bedrijf doen en daarnaast komen er nog een aantal leuke projecten aan. Dus, stay tuned!

Contact

Zie jij de hele marketing voor je bedrijf ook niet zitten of kom je er zelf niet uit? Wij helpen graag. Wij ontzorgen onze klanten volledig doordat wij gespecialiseerd zijn in het bouwen van websites, grafische vormgeving, online & offline adverteren, het creëren van multimediale content en het maken van marketingstrategieën. RSM solutions schiet te hulp waar nodig, zo ook bij jou bedrijf! Meer weten over ons? Bel of mail ons gerust. Misschien kunnen wij elkaar wel helpen.

Deel dit bericht

Wil Je Sparren Over De Mogelijkheden?

Neem Contact Op En We Drinken Snel Een Bakje Koffie (Of Thee). 🙂