Business in corona tijd

RSM to the rescue!

Ook in tijden van corona: RSM to the rescue!

Weet je niet wat je met jouw business aan moet in deze gekke coronatijd? Hoe je jouw bedrijf online in de kijker kan spelen, hoe je klanten bereikt als ze niet meer fysiek bij jou kunnen komen? RSM Solutions schiet te hulp! Wij laten onze klanten niet uit het veld slaan door dit virus en kunnen jou volledig ontzorgen als het aankomt op remote work.

Online adverteren en sociale media
In deze tijd is online presence belangrijker dan ooit. Laat je klanten zien dat je er nog steeds bent, dat je doordraait en dat het coronavirus jou er niet onder krijgt. Jouw doelgroep bevindt zich door het ‘huisarrest’ waarschijnlijk nóg meer op sociale media, hier liggen kansen!

Instagram, Facebook, Pinterest, LinkedIn: soms kun je door de bomen het bos niet meer zien. Sociale media zijn prachtige tools om de boodschap van jouw onderneming over te brengen en in contact te staan met jouw doelgroep. Wij helpen je om deze platforms op de juiste manier in te zetten en hier ook resultaat uit te halen. Dit kan onder meer door een vast aantal posts in de week, blogs, maar ook door middel van advertising op sociale media.

RSM Solutions heeft de ervaring en strategie om waardevolle online advertentiecampagnes te realiseren. Met relatief klein investeringen kunnen veel bereiken. 

Nieuwe website

Voor gereduceerde tarieven bieden wij vanaf nu websites & webshops aan! Neem snel contact op met ons voor meer informatie.

Samen D’RAN is ons motto. 

Social media marketing

In deze tijd is online presence belangrijker dan ooit. Laat je klanten zien dat je er nog steeds bent, dat je doordraait en dat het coronavirus jou er niet onder krijgt. Jouw doelgroep bevindt zich door het ‘huisarrest’ waarschijnlijk nóg meer op sociale media, hier liggen kansen!

Ontzorgen

Wij kunnen jou volledig ontzorgen. We denken mee van A tot Z en kijken hoe we jouw onderneming en visie het beste kunnen vertalen naar een website, grafische vormgeving, online campagnes, sociale media, content en drukwerk. De mogelijkheden zijn onbegrensd

Videochatten

RSM Solutions zorgt dat jij het persoonlijk contact met jouw klanten en zakelijk netwerk kan behouden, zonder dat je de deur uit hoeft.

Samen D'RAN!

Jouw bedrijf in de kijker

RSM Solutions schiet te hulp! Van het installeren van de mogelijkheid tot videochatten op je website tot het inrichten van een webshop. Kijk hier wat we voor jou kunnen betekenen.

Zo kan je jouw contacten onderhouden

RSM Solutions zorgt dat jij het persoonlijk contact met jouw klanten en zakelijk netwerk kan behouden, zonder dat je de deur uit hoeft. Wij kunnen jouw website zo aanpassen dat het mogelijk is om vanuit daar te chatten, videobellen of digitale afspraken in te plannen. Door een plugin te installeren krijgen bezoekers van jouw website bezoekers direct een melding waarin de mogelijkheden voor digitaal contact kenbaar worden gemaakt.

Wij helpen jou graag!

Open onderstaand chatvenster en stel je vraag of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

we can do it together