Content Creator (met liefde voor tekst)

20 tot 32 uur / Doetinchem

Hi, wij zijn Roy , Wout, Floor, Dirk, Jadrike, Oliver en Manon, een aantal freelancers maar onderdeel van het team RSM Solutions. Wij werken samen voor toffe opdrachtgevers, maken toffe content,  draaien mooie campagnes, leren ontzettend veel maar… We komen keihard handen tekort!

Daarom zoeken we een content creator ( a.k.a. HELD ) die RSM solutions komt versterken. 

THE JOB

Als Content creator bij RSM Solutions werk je elke dag voor verschillende opdrachtgevers. Jij weet dat sterke content het verschil maakt tussen alleen gezien worden of echt opvallen. De ene dag ben je bezig met het bedenken van een creatieve campagne om meer verkoop te realiseren voor één van de grootste scooter bedrijven van nederland, de volgende dag schrijf je SEO vriendelijke teksten voor de nieuwe website van een vloerenbedrijf. Jij vertaalt complexe input in een boeiend verhaal. Je bent de storyteller die de strekking ook in 140 karakters weet te vangen. De ‘wordsmith’ die synoniemen.net niet nodig heeft… Jij pakt de lezer (in)! 

Een aantal werkzaamheden waarmee jij jezelf onsterfelijk maakt binnen ons team:

  • Social posts, blogs, advertenties, whitepapers, brochures: jij weet elke keer weer boeiende verhalen te vertellen
  • Strategische en creatieve campagnes bedenken, samen met onze andere creatievelingen op Social media en Google
  • Pakkende verhalen schrijven van en over klanten
  • De websites van onze klanten optimaal vindbaar maken & optimaliseren 

Kortom: jij bent een echte content creator. Als je ook nog wat van online marketing weet, ben je helemaal een held 😉 Samen zorgen we voor indrukwekkende storytelling en brengen we de doelgroepen van onze opdrachtgevers in beweging. Daarnaast zou het erg leuk zijn als je ook nog van fotografie houdt, maar dit is geen must. 

Dit ben jij

Onze nieuwe held

Onze ideale nieuwe collega heeft HBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Je bent leergierig, creatief, proactief en niet bang voor verantwoordelijkheden. Verder vragen wij gewoon om hulp als we ergens niet uitkomen, fijn als jij dat ook doet. Je vindt het leuk om je breed te oriënteren en afwisselende werkzaamheden op te pakken. Daarnaast ben je bekend met programma’s zoals WordPress, Facebook ads, Instagram en Mailchimp. En ook niet geheel onbelangrijk, het is stiekem een pré als je van goede muziek houdt! 

Onze pitch naar jou!

Deel deze vacature!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Ben je overtuigd? Solliciteer direct!