Content creator.

Vacature

Content creator.

Vacature
Als content creator bij RSM Solutions werk je elke dag voor verschillende opdrachtgevers. Jij weet dat sterke content het verschil maakt tussen alleen gezien worden, of écht opvallen. In de ochtend schrijf je bijvoorbeeld een nieuwe websitetekst voor een autodealer. In de middag bedenk je een inspirerende blog voor een watersportwinkel. Tussendoor werk je aan een aantal pakkende social media-posts voor een vloerenbedrijf.

The job

Social posts, blogs, nieuwsbrieven, advertenties, webteksten: jij weet elke keer weer boeiende verhalen te vertellen! Je bent de storyteller die de strekking ook in 140 karakters weet te vangen. De ‘wordsmith’ die synoniemen.net niet nodig heeft… Jij pakt de lezer (in)! Niets ontsnapt aan jouw scherpe toetsenbord:

Dit ben jij.

Jij bent een echte content creator. Als je ook nog wat van online marketing weet, ben je helemaal een held. Samen zorgen we voor indrukwekkende storytelling en brengen we de doelgroepen van onze opdrachtgevers in beweging. Het zou het erg leuk zijn als je ook nog van grafisch vormgeven houdt, maar dit is geen must.
Je komt terecht in een jong en enthousiast team. We zijn allemaal leergierig, creatief, proactief en niet bang voor verantwoordelijkheden. Verder vragen wij gewoon om hulp als we ergens niet uitkomen, fijn als jij dat ook doet. We zeggen geen nee tegen een borrel op vrijdag en we zijn benieuwd of jij een topscore kunt halen op ons dartbord! Daarbovenop bieden we jou: